Publicat pe

Concurs Online Kendama Freestyle

Concurs Online Kendama Freestyle

La cererea fanilor, pe 1 iulie 2017 avem un Concurs Online Kendama Freestyle.

Locul 1 primește un cupon cu valoare de 300 RON pentru o achiziție pe site-ul nostru
Locul 2 primește un cupon cu valoare de 200 RON pentru o achiziție pe site-ul nostru
Locul 3 primește un cupon cu valoare de 100 RON pentru o achiziție pe site-ul nostru

Va rugam sa citiți toata descrierea înainte de a vă înscrie. Filmele invalide din punct de vedere al acestui regulament nu vor fi încărcate.
Toate filmele vor fi revizuite si pot fi șterse in orice moment daca nu respecta prezentul regulament.

Înscriere:

Pentru a participa in primul rând trebuie sa bifați acest lucru in pagina evenimentului.
Copii sub 13 ani pot fi înscriși de părinți, care își dau acceptul expres ca imaginile copiilor sa fie folosite de proprietarul paginii.
Filmele vor fi încărcare anterior datei de 01 iulie 2017 prin intermediul paginii evenimentului si vor fi postate automat pe data de 1 iulie 2017.

Votare:

Se vor contoriza numai like-urile exprimate pana la sfârșitul zilei de 1 iulie 2017.
Orice like este contorizat ca vot. Nu exista o comisie care va decide câștigătorul, ci numai numărul de like-uri la sfârșitul perioadei de votare.
In cazul in care exista egalitate de voturi, se va relua votarea in data de 03 iulie, numai pentru filmele care sunt in situația de egalitate, pentru departajare, tot pentru 1 zi.

Premierea câștigătorilor:

Câștigătorul Concurs Online Kendama Freestyle va trebui sa-si deschidă un cont pe magazinuldekendama.ro, către care va fi alocat cuponul respectiv.
Cuponul nu este transmisibil si este valabil doar pentru o achiziție. Premiile se vor alege in funcție de disponibilitatea in stoc la momentul revendicării.

Conținut:

Filmarea trebuie sa fie cel puțin la rezoluția 720P, landscape, de minim 30 secunde. Filmele se vor încărca direct in pagina evenimentului concurs Kendama Freestyle. Nu se accepta filme care sunt distribuite sau re-postate din alte pagini sau alte surse, cum ar fi youtube, vimeo etc.. Persoana care participa la concurs trebuie sa fie identificabilă prin profilul Facebook și in video. Nu se califica filme in care nu apare persoana care executa trick-urile, in timpul execuției.
Este interzis sa adăugați muzica de fundal, sin motive de copyright filmul ar putea sa fie invalidat de Facebook.
Filmele în care apar expresii obscene, discriminare sau comportament neadecvat vor fi descalificate/eliminate.
După terminarea concursului, filmele vor fi încărcate pe canalul nostru de youtube, cu credit către autorul lor si link către profilul de Facebook.
Prin încărcarea filmului, sunteți de acord sa editam filmele sau sa facem montaje in viitor.

Utilizarea cuponului:

Cuponul are valabilitate nelimitată, si se va putea achiziționa cu el orice produs, până la limita sumei, din care cel puțin unul trebuie sa fie o Kendama, ce va fi personalizata cu numele câștigătorului și numele site-ului.
Daca achiziția este mai mica decât valoarea cuponului, nu se va putea folosi ulterior diferența pentru alte achiziții sau solicita rambursarea acesteia. Dacă achiziția este mai mare decât valoarea cuponului, diferența se va achita online la comandă sau prin ramburs în momentul primirii coletului.

Evenimentul poate fi gasit la adresa https://www.facebook.com/events/279841055821310/

Distribuiți Concurs Online Kendama Freestyle către prietenii voștri.Concurs Online Kendama Freestyle